Προσθήκη στα αγαπημένα

Στείλτε την σελίδα σε έναν γνώστο

Επικοινωνήστε μαζί μας
 
Εργοστάσιο - Έκθεση
Τηλ: 2310 357458
Fax: 2310 358380

Γιατί ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΠΟΡ;

Συνεπής παράδοση μεσα σε 24 ώρες
Η εταιρία Ολύμπος Σπόρ εργοστάσιο κατασκευής οργάνων παιδικής χαράς με ένα σωστό οργανωμένο δίκτυο διανομών, έχει τη δυνατότητα παράδοσης παραξξελιών (εντός της Θεσσαλονίκης μέσα σε 24 ώρες χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση). Για αγορές εκτός Θεσσαλονίκης , υπάρχει συμβολική επιβάρυνση.

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών
Για τυχόν πρόβλημ, που αντιμετωπίζετε ή απορίες για την εγκατάσταση των οργάνων, καλέστε το τηλέφωνο του τμήματος εξυπηρετήσεως πελατών 2310-357.458, 2310-358.380.

Συνεχής ενημέρωση
Αναλυτικά ενημερωτικά έντυπα και τιμοκατάλογοι όλων των ειδών που εκδίδονται σε τακτά διαστήματα, δίνουν πλήρη και σωστή πληροφόρηση στους πελάτες της ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΠΟΡ.

Εγγυησή για την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής
Η Ολύμπος Σπόρ μπορεί και προσφέρει χάρις στην μακρόχρονη πείρα της και τους διεθνείς συνεράτες της, προϊόντα που διακρίνονται πάντα για την καλύτερη ποιότητα και ασφάλεια των οργάνων εφαρμόζοντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας EN1176:2000/1-7 και EN1177:1999, επίσης βρισκόμαστε στην διαδικασία της απόκτησης του ISO.

Εγγυήσεις κατασκευών μας
H Ολύμπος Σπόρ αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις κορυφαίες εταιρείες. Μηχανοργάνωση, οργάνωσης τεχνών και σχεδίου. Μετά από 21 χρόνια ανοδικής πορείας και με συνεργάτες πάντα πρόθυμους να εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη, μπορεί και δίνει στο ακέραιο αυτά που υπόσχεται.

Αγαπητέ συνεργάτη
Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σου έχουμε την χαρά για τη νέα έκδοση του ενημερωτικού μας φυλλαδίου το οποίο έχει:
1) Ανανεωμένη όψη στις νέες κατασκευές
2) Ανανεωμένα χρώματα ώστε να μπορείς να διαλέξεις αυτά που χρειάζεται γρήγορα και εύκολα.
Ευχαριστούμε και πιστεύουμε σύντομα να μας δώσεις τη δυνατότητα να σου αποδείξουμε ότι βασικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτησή σου.

© 2005 Olympos Spor
 

Ανάπτυξη φιλοξενία:Wizcom O.E. Powered by WebEdit